Home

Nieuwsbrief Januari 2024

 

Geachte baasjes,

Dierbaar keurmerk: 2024 kon voor ons ook goed beginnen, want zoals u misschien al had gelezen op onze website en/of op Facebook en Instagram: we hebben voor de 21ste keer op rij het Dierbaar keurmerk mogen ontvangen!

We zijn hier weer erg trots op dat we dit met ons team weer hebben gedaan.

 

Bommeltje heeft de afgelopen dagen weer heerlijk met zijn hondenvriendjes mogen spelen en ravotten. Wat is het toch altijd een feestje, de drukte van de vakanties is heerlijk en genieten we enorm van al die gezelligheid.

Met het regenachtige weer de afgelopen dagen heeft Bommeltje weer veel hondenvriendjes mogen wassen, zodat ze weer fris met hun baasjes naar huis toe gingen.

Maar nog steeds is het vervelend voor ons als men niet op tijd een boekingsaanvraag heeft gedaan en we moeten mededelen dat we in de gevraagde vakantie periodes vol zitten.

Voor onze vaste klanten die een account hebben kunnen zelf hun vakantie aanvraag indienen.

Ook voor onze vaste klanten geldt ook: boek tijdig !!

 

Namens Bommeltje willen wij toch iedereen er nogmaals op attenderen.

Als u uw vakantie boekt via ons boekingssysteem, kijk dan eerst ook even naar de vaccinaties. Om teleurstelling te voorkomen, als u op vakantie wilt: MOETEN de vaccinaties in orde zijn. Anders zijn wij genoodzaakt om uw hond te weigeren.

 

Wanneer u uw huisdier komt brengen zijn er een paar belangrijke aandachtspunten:

  • Het vaccinatiepaspoort moet volledig voorzien zijn van chipnummer, sticker van de juiste entingen, stempels en handtekening van de dierenarts.
  • Om de goede gezondheid van de honden in ons dierenpension te kunnen waarborgen, stellen wij als eis dat uw hond gevaccineerd moet worden en adviseren wij de neusenting KC.
  • Extra mededeling voor meer info betreft de vaccinaties kunt u dit op ons entingschema op onze website nalezen.
  • Iedere enting dient tenminste 14 dagen vóór aanvang pension verblijf te zijn gegeven en de entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar. ( Cocktail en kennelhoest)
  • Onze voorwaarden kunnen afwijken van het advies van uw dierenarts.
  • Als u twijfelt over de juiste vaccinaties neem dan altijd contact met ons op.

Als er twijfel bestaat of uw hond de juiste en de door ons gevraagde inentingen tijdig heeft gehad, dan zijn wij helaas genoodzaakt om uw hond te weigeren.
Uiteraard zullen wij hier streng op controleren!

 

Extra mededeling:

Als u een boeking heeft gedaan kunt u nog 14 dagen de gereserveerde dagen aanpassen daarna zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde dagen door te berekenen. De plaats voor uw huisdier is gereserveerd en daarvoor in de plaats hebben wij andere honden niet kunnen plaatsen. Onnodig hebben wij dan lege plaatsen, die meestal niet meer zijn op te vullen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd zodat uw huisdier een leuke vakantie bij ons kan beleven.

 

Wim en Caroline