Home

Dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar 2020

Dierbaar Dierenpension de Bommel

 

PERSBERICHT

Dierenpension de Bommel gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

 

Wadenoijen, 16-06-2020

Dierenpension de Bommel heeft dit jaar voor het 18e opeenvolgende jaar het felbegeerde Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo’n certificaat.

Caroline van de Lagemaat, eigenaar van Dierenpension de Bommel: “Ik wist eigenlijk wel dat we alles op orde hebben, maar het blijft elke keer spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht. Hij controleerde of we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren volgens de strikte Dierbaar-normen geregeld hebben. Daarnaast checkte hij of we de juiste papieren hebben en of we vaste protocollen gebruiken. Dat bleek helemaal in orde en nu mogen we het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar hanteren.

Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat hun huisdier in goede handen is.  Bij vragen altijd een verantwoord advies krijgen voor hun huisdier. Samen met ons team zorgen we dan ook altijd met veel plezier en passie voor de gasten die bij ons logeren. En zijn we trots op ons mooie bedrijf en hopen dit nog jaren te mogen volhouden.

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.