kennelcare 1

Caroline is vanaf kinds af aan al helemaal gek met honden. Nadat ze trouwde met haar man Wim, hebben zij direct hun eerste eigen hond aangeschaft. Het begon steeds meer te kriebelen om met deze viervoeters te gaan werken, dus Caroline besloot om de nodige opleidingen te volgen. Met de papieren op zak hebben zij en haar man in 2001 besloten om Dierenpension de Bommel op te richten. Het is voor hen elke dag weer belangrijk dat het een feestje is voor de hondenvrienden.

Zoals Caroline zelf zegt: “Honden blij, baasjes blij, team blij.”

dierenpension de bommel reserveren

Bommeltje is ontzettend blij. Veel baasjes hebben weer een plaatsje gereserveerd. Dat betekent dat veel van zijn hondenvriendjes komen logeren in de komende vakanties!

Floris de Hond

Floris weet de mensen in het huis te manipuleren. Hij voelt ze precies aan en reageert op alles wat er in en om het huis gebeurt. Hij is speels, ondeugend, vrolijk en houdt van humor. Floris is een hond om verliefd op te worden. In het gezin wonen meerdere viervoeters die ook hun eigen karakter hebben. Kunnen ze met elkaar overweg? Ook met die kat? Bij elk verhaal lokt hij kinderen uit hun tent en wil ze mee laten denken over alledaagse gebeurtenissen. Hij weet ze te boeien met zijn 'slimme streken'. Korte zinnen worden gebruikt. Elk verhaal is voorzien van een mooie tekening.

Dierbaar keurmerk

 

Dierenpension De Bommel gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

 

Wadenoijen, 27 november 2021 – Dierenpension de Bommel  heeft dit jaar voor het 19 de  opeenvolgende jaar het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo’n certificaat.

smoothie

Vanaf 12 oktober 2021 kunnen onze gasten gebruik maken van een nieuw arrangement.

Happy4Pets Meat Smoothie is voor echte fijnproevers  en bevat het beste kwaliteitsvlees, verse groenten en waardevolle kruiden.

Dierenpension De Bommel: zwefkeitjes

Wie doet er mee?

Wie laat de Bommel zwerf- keitjes zwerven?

Maak een foto van zijn bestemming met een herkenbaar punt.

Als u een foto stuurt naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vinden we dat erg leuk en zijn we daar blij mee.