Bij Dierenpension de Bommel kun je altijd terecht voor advies en vragen. In de receptie  hebben ze uitgebreid assortiment aan voeding (Happy Dog ), gezonde snoepjes en snacks . Dagopvang is ook ideaal geregeld met je eigen pasje. Onze toller Abby vind het geweldig daar. Trimbeurt voelt als een feestje. En ze ziet er altijd weer prachtig uit als ze is geweest.
We moeten er een eindje voor rijden maar dat doen we met plezier voor Abby.

Paul van Berkom

Als begeleidend dierenarts kan ik getuigen van een buitengewoon professioneel pension met veel aandacht voor gezondheidszorg en een prettig verblijf voor de "gasten".

A.J.M. van Vliet

Wij hebben een mooie zwarte Labrador Retriever gekocht bij de kennel van de Victoriahof in Wadenoyen.

Hij heet Tiu Azul, roepnaam Bøkko en is geboren op 23 januari 2020.

Het is onze tweede hond en een heel leuk maatje van onze Lieke, een Labrador Retriever die nu ruim 1,5 jaar is.

Caroline vertelde ons een paar weken geleden dat ze een leuke rustige labrador pup had uit een zwart en bruin nestje labradors .

Ze had helemaal gelijk  het is  een leuk maatje voor Lieke zou zijn en het gaat super met z’n tweeën.

Nadat we de pup al een keer gezien hadden toen hij 8,5 week opgehaald. Beide keren zijn we uitgebreid geïnformeerd en goed begeleid door Wim en Caroline. De administratie was perfect op orde en namen ze alle tijd voor de vragen die we hadden.

Op zaterdag gaan we vaak met Lieke naar de hondentraining van Caroline en Bøkko sluit ook aan als hij 14 weken is. Naast de goede training die de hond krijgt is het ook een moment om vragen te stellen aan Caroline en geeft zij goed advies over de hond wat wij als heel prettig ervaren.

Lieke gaat in de vakanties naar het dierenpension de Bommel en dat is iedere keer een feest door de goede en professionele opvang door Caroline en haar team.

Het zijn mensen met een zeer groot hondenhart waarbij we onze labradors met een gerust hart aan toevertrouwen.

Kortom, wij hebben hele goede ervaringen met de kennel van de Victoriahof en het dierenpension de Bommel met een zeer professioneel team onder de bezielende leiding van Wim en Caroline.

Pieter en Natascha, baasjes van Lieke en Bøkko

Onze labrador Sam  komt twee dagen per week naar de dagopvang bij de Bommel. Razend enthousiast rent hij bij aankomst naar de ingang en kan hij niet wachten om de dag met zijn vriendjes door te brengen. Moe maar voldaan komt hij s avonds thuis. Voor ons als baasjes is het enorm fijn te weten dat we hem achter laten bij een professioneel (top) team die met heel veel liefde en aandacht de zorg voor Sam op zich nemen. Als er iets is, medicijnen geven, of de vraag of ze ergens op willen letten, kan het allemaal. Een vakantieadres voor Sam waar we hem met een gerust hart achterlaten bij de Bommel.

Het is een super fijn dierenpension, een echte aanrader voor ieder hondenbaasje.

Sam Sukel

Mireille Sukel- van Buijtenen

We zijn heel tevreden en dit is vooral te merken aan onze gastdieren die het graag eten. Ze eten hun ontbijt en diner dan met veel plezier dan ook op.

Ook in onze Kennel (fokkerij) gebruiken we de Happy Dog producten en onze eigen volwassen honden en hun pups doen het er prima op en eten het graag, hun vachten zien er mooi uit en hun conditie is prima.

Ook onze klanten die hun hond of honden Happy Dog voeren zijn erg tevreden.

 

Wim en Caroline

 

Mocht u uiteraard vragen hebben dan horen we dit graag.

happy-dog-logo

Al onze labradors uit de kennel van de Victoriahof van Wim en Caroline hebben hun hele leven al diverse Happy dog brokken gekregen.

Als puppy kregen ze de puppybrokjes / junior en daarna de volwassen brokken en als ze ouder werden kregen ze de senior brokken.

Onze Mads is een labrador retriever op een bejaarde leeftijd nu.

Hij kreeg de senior brokjes verschillende jaren, maar nu heeft hij al enige tijd de Piemonte brokken.

( Piemonte = Eend, Zeevis en Italiaanse Kastanje)

Daar ben ik ook zeer tevreden over en onze Mads  Moni Vd Victoriahof  ook.

Zijn ontlasting ziet er mooi stevig uit, zijn conditie is enorm verbeterd ook al is hij op leeftijd. Wat ook belangrijk is dat zijn vacht er goed uit ziet. Maar het allerbelangrijkste : Hij vindt zijn brokjes heerlijk en omdat er ook nog een de waardevolle Nieuw -Zeelandse Mossel is zit wat ook nog een goed is voor zijn gewrichten. Deze samenstelling is ook nog een Glutenvrij en zonder aardappel.

Kortom ik ben zeer tevreden.

Marie – Jose & Mads 

 

20181110 210249

Wij geven onze Toller Marley al jaren het voer van Happy Dog. Ze vind het heel lekker en is goed gezond.

Wat wij belangrijk vinden is dat ze goede ontlasting heeft.

Het vlees is erg goed en ze wil dan ook niks anders meer eten.

Op 7 oktober 2018 is Marley bevallen van 7 prachtige pups. Wij vonden het heel belangrijk dat ze en goede voeding kregen en zijn ook met de pups begonnen met pap, wat later de gewelde puppybrokken en weer wat later het vlees gemengd met brokjes. Ze deden het allemaal super en de baasjes zijn ook door gegaan met hetzelfde voer.

Erg tevreden mensen en erg tevreden pups.

Groetjes Lisette Bloks

20181106 105714

De producten van Happy Dog gebruik ik al vele jaren voor mijn Labradors uit de Kennel van de Victoriahof.

De puppy-brokken tot en met de Seniorenbrokken heb ik de afgelopen jaren tot volle volledigheid gebruikt.

Happy Dog wordt geleverd in een degelijke verpakking waardoor de producten vers blijven en prima blijven ruiken. De vertering van het eten is prima, waardoor een geen vervelende winden of grote drollen worden geproduceerd. Mijn inziens komt dit door de zuivere ingrediënten van het voer!

Het voordeel is dat Happy Dog ook een Glutenvrije variant heeft, zodat ik voor beiden honden Happy Dog kan blijven voeren.

De honden zijn na al die jaren er nog steeds dol op. Wat mij betreft een aanrader voor anderen en reden om een keer Happy Dog te proberen.

Door:  Manfred van Deelen 

ledeae en feliz