Home

Persbericht

Dierbaar keurmerk

 

Dierenpension De Bommel gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

 

Wadenoijen, 27 november 2021 – Dierenpension de Bommel  heeft dit jaar voor het 19 de  opeenvolgende jaar het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo’n certificaat.

 

“Ik ging er vanuit dat we alles wel op orde hebben, maar het blijft elke keer spannend”, vertelt Caroline van de Lagemaat , eigenaresse van Dierenpension De Bommel. Dierenwelzijn staat sowieso altijd voorop in ons bedrijf. Iedereen die bij ons komt werken, weet vanaf dag 1 dat wij er scherp op zijn dat de dieren niets te kort komen. Een maand geleden kregen we onverwacht bezoek van een Dierbaar-inspecteur die ons bedrijf echt van boven tot onder heeft doorgelicht. Hij controleerde de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren, en of we de juiste papieren hebben en vaste protocollen gebruiken. Dat bleek helemaal in orde en nu prijkt er dus weer een bord met Dierbaar-keurmerk aan onze gevel! Zo fijn dat we onze klanten op die manier de zekerheid kunnen geven dat hun huisdier in goede handen is.”

Extra bonus

Dierenpension De Bommel  viel nog eens extra in de prijzen, want het Dierenpension slaagde ook nog eens voor de controles op de zogeheten bonuscategorieën ‘Dierenwelzijn’, ‘Klantvriendelijkheid’ en ‘Werkgeverschap’.

Caroline van de Lagemaat : “Super dat we ook nog eens de extra bonussen in de wacht hebben kunnen slepen. We zijn hier ontzettend blij mee ”.

Dierbaar bonus keurmerken2021

 

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.