Dierenpension de Bommel : Harrie’s tweede huis!!

Wij hebben Harrie nu bijna anderhalf jaar en is dus gekomen in de corona tijd.

Helaas geen puppy cursus of andere contacten in die tijd. .Dankzij mijn toenmalige lieve buurvrouw ben ik geattendeerd op het Bommeltje. Zij bracht haar lieve Chuc daar ook altijd en had het er geweldig naar zijn zin.

Nou zij had niets teveel gezegd want vanaf het eerste moment dat Harrie hier komt heeft hij het geweldig. Moe maar voldaan komt hij na elke speeldag weer thuis.

Logeerpartijen heeft hij ook geregeld  en slaapt dan heerlijk in een reuen thema kamer (geweldig hoe bedenk je het). Afzonderlijk is natuurlijk ook mogelijk maar Harrie is een gezelschapsdier dus vandaar onze keuze voor de reuen kamer.

Helaas maken we allemaal wel eens iets mee in ons prive leven wat alles even op z’n kop zet en je op dat moment je trouwe viervoeter even niet de aandacht kan geven die hij nodig heeft.

Nou dit is voor het team van Bommeltje geen probleem want al rijdend in de auto overval ik ze met mijn probleem en het gesprek word vroegtijdig gestopt met de mededeling ‘ik zie je zo en wij gaan voor Harrie zorgen’

Je wilt niet weten wat een goed gevoel dat geeft en natuurlijk ook rust. Na een aantal dagen hebben wij hem weer opgehaald en daar kwam hij aan gewandeld, weer heerlijk schoon en zich van geen enkel probleem bewust.

Eens in de zoveel tijd laten we Harrie ook lekker verwennen met een wasbeurt (en onszelf natuurlijk ook want wat ruikt hij dan weer heerlijk) maar er zijn nog zoveel opties meer qua verzorging die zij uit handen nemen.

Ik kan niets anders zeggen dan dat wij blij zijn en Harrie ook dat wij het Bommeltje hebben leren kennen en kan het dan ook iedereen aanbevelen.

Ik heb nog nooit ergens gehoord waar de zorg zo goed, lief en leuk is.

Er een keuze is in verblijf qua overnachting, er geregeld een Bommeltje karikatuur komt spelen met de hondjes en de hondjes met kerst of verjaardag een leuk feest en verrassing krijgen.

 

Team Bommeltje heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen en wij hopen nog lang van jullie te mogen genieten

Marco, Danielle en Harrie van Hemert

harrie van Hemert